Piškotki

Na spletnem mestu www.fundacijabb.org uporabljmo piškotke z namenom, da zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo. Piškotek namestimo v brskalnik vašega računalnika – piškotki so majhne besedilne datoteke, ki nam dajejo podatke o tem, kolikokrat posameznik obišče našo stran in kaj ga zanima med temi obiski. Piškotki sami ne vsebujejo nobenih podatkov, ki bi omogočali identifikacijo posameznika, če pa nam te podatke posredujete sami, na primer z registracijo, se ti lahko povežejo s podatki, ki so shranjeni v piškotku. S piškotki ne moremo dostopati do podatkov na vašem disku in ne moremo dostopati do informacij, ki jih zbirajo drugi piškotki, ki so bili ustvarjeni na drugih spletnih straneh.

Vedno imate možnost, da piškotke sprejmete ali zavrnete. Če piškotke zavrnete, ne boste mogli nemoteno dostopati do vsebin na spletnem mestu www.hotelmilka.si in ne  boste mogli opraviti rezervacije hotelskih ali gostinskih storitev. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, kar lahko spremenite v nastavitvah tako, da brskalnik piškotke zavrne ali pa da prejmete opozorilo, preden se piškotek shrani.

Za informacije o nastavitvah piškotkov kliknite na ime vašega brskalnika:

Zakaj uporabljamo piškotke?

Piškotki nam pomagajo zagotoviti, zaščititi in izboljšati spletno mesto www.fundacijabb.org, na primer z relevatnimi vsebinami ter zagotavljanjem varnejše izkušnje. Medtem ko se piškotki, ki jih uporabljamo, lahko občasno spreminjamo, ko izboljšujemo in posodabljamo storitve, jih uporabljamo za naslednje namene:

  • Analitika: piškotke uporabljamo, da bolje razumemo, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran, katere vsebine so zanje zanimive, na podlagi česar lahko zagotavljamo večjo kakovost spletnega mesta.

Piškotki tretjih oseb, ki jih uporabljamo: